torsdag 20 januari 2011

Sjunde dagen - glömde äta

Tidelipom, det rullar på. Särskilt kul är det inte. Särskilt jobbigt är det faktiskt inte heller.

Idag var jag på Ikea med mina telningar. Visst såg det frestande ut med semla och prinsessbakelse till kaffet, för att inte tala om riktig mat. Men frestelserna går snabbt över. Väl framme vid bordet (efter 25 rundor fram och tillbaka, placera ungar. hämta kundvagn, hämta bricka, hämta skål och sked till Y, hämta servetter, hämta mera vatten, hämta kaffe till mig) kunde jag nästan skratta åt det bisarra att här sitter jag och delar köttbullar åt mina barn, och själv dricker jag en jävla pulverdricka med chokladsmak ur en sportflaska och tycker knappt ens att det är jobbigt.

Hemma igen var det turbo. Upp med nya lamporna, ut med nya mattan. Båda barnen pockade på uppmärksamhet. Först när O kom hem halv sex slog det mig att jag glömt äta soppa klockan fyra.

Men jag är trött faktiskt. Trött men energisk på samma gång. Skitkonstigt. Har som sagt svårt att somna och sover oroligt och lätt. Jag är också ovanligt okoncentrerad och glömsk. För ovanlighetens skull läser jag ingen bok just nu, klarar liksom inte av det.

Men ikväll ska jag lägga mig klockan tio. Med en bok.

1 kommentar:

SAXDESIGN sa...

Hej!!

jag är inne på vecka 4:a med pulverdiet samt GI-mat, 2,5 kilo har jag tappat och jag är glad för minsta lilla gram. Men något som drabbat mig, precis som du skriver är att jag är glömsk, disträ och väldigt väldigt snurrig, speciellt på eftermiddagen då jag är fruktansvärt hungrig och bara väntar på min middag. Hoppas det går över....??!!