söndag 16 januari 2011

Hm?

Vete fasen om det inte ligger något i det där med ketos i alla fall. Inte är jag euforisk precis, men märkligt energisk. Bara plötsligt sådär.

Jag har städat köket som var genomgrisigt. Jag gick igenom alla gamla kryddor och slängde. Jag påbörjade en radikal omflyttning av köksskåpens innehåll.

När jag låg för att natta Q kom jag på mig själv med att titta på hans bok- och leksakshylla och fundera på hur den skulle kunna organiseras på ett bättre sätt.

Och jag är inte hungrig längre. Kvällsmålet i form av en chokladshake, riktigt god och ännu godare med kardemumma på, kändes som en bonus faktiskt.

Imorgon ska jag träna. På tisdag är det första gruppmötet med vägning. Det blir spännande.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag som påbörjade samma resa för ett år sedan kan ge dig lite tips.
Det är helt och hållet tillåtet att krydda sopporna - gör det! Det blir mycket godare. Till exempel kan man ha lite curry i kycklingsoppan och få en indisk touch på det hela. Eller lite vitlökspulver i potatis & purjolökssoppan för att ge det lite sting.

Jag tyckte ketos var en helt fantastisk grej - och jag lovar, du kommer inte att ångra dig om du håller dig någorlunda till programmet. Itrim är det bästa jag någonsin gjort. Speciellt när man får ordning på träningen. Gruppträffarna är bra som stöd - det är skönt att dela erfarenheter med andra.

Stort lycka till med det du har föresatt dig!

Helga sa...

Tack för pepp! Jo, jag har börjat krydda lite försiktigt med örtsalt, och hittade vitlökspulver vid städningen av kryddorna. Det ska jag prova imorgon.

Pi sa...

Aha, så det här ÄR iTrim?! Har nog inte förstått att det är så förknippat med en speciell diet. Inte undra på att det funkar för folk! Lycka till på träning och gruppträff!! Bra jobbat!!

Anonym sa...

Mina egna erfarenheter av Ketos härstammar tyvärr från aneroxi, men gud vad bra jag mådde, jag var helt hög.

Du är jätteduktig!!!!! Nu är det värsta över.