måndag 4 april 2011

Fääärdig!

Idag hade jag mitt tolvveckorssamtal. Och jag är klar nu! Den officiella vikten är...

77,5 kg!

Under målvikt med ett halvkilos marginal således. Minus 18,5 kg!

Mitt midjemått är idag 82 cm, att jämföra med 100 för tolv veckor sedan. Coachen höll ut måttbandet för att visa hur stor skillnaden var och jag häpnade.

Och fettprocenten är 33, helt acceptabelt inom normalspannet. Liksom BMI 24,4.

Vi konstaterade att jag är nöjd. Superduperjättejättenöjd. Nu ska jag inte jaga fler kilon utan försöka stanna inom 76-78 kilo och lära mig sans och balans vad gäller ätandet.

Idag är det en vecka sedan jag började trappa upp från enbart måltidsersättningar. Jag har ätit ett mål mat per dag bestående av protein och grönsaker, inget ris, potatis eller pasta. Nu ökar jag till två mål mat, övriga mål är ersättningar. Detta följer jag i en vecka ungefär, sedan är det dags att gå över på Itrims hålla-vikten-diet, som jag beskrev nedan. Om en vecka får jag alltså äta pasta igen! (Jag ÄLSKAR pasta! Potatis kan jag leva utan, okej kanske inte den allra första färskpotatisen då, och ris är sådär, men pasta! Ahh!)

Vidare pratade vi lite allmän livskvalitet, sömn och egentid och stress och sånt. Det är bra att de bitarna kommer med, de är nog så viktiga som mat och motion. Och sedan tränade jag.

Nu ska jag paketera några av mina plagg i storlekarna 44-48, de ska vidarebefordras till väntande Traderasystrar runtom i landet.

Och så här glad är jag över detta. Iförd jumper och byxor från Esprit, köpta.. ja, gissa var?

6 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!

GUUUD vad du är bra!!!!

Pi sa...

GRATTIS! SÅ himla bra gjort!!! Du är en inspirationskälla!

annannan sa...

Så roligt att läsa det här!

Blir det en bild snart? Eller varför inte tolv, i designerplagg!

Krickan sa...

Grattis! Och jag säger som bergsbestigarna när de nått toppen av Mount Everest: Nu är vi halvvägs!

Med bra stöd och guldmedlemsskapet så kommer det också gå galant! Superduper, för det blir två jular, två somrar, två påskar och en hel massa fredagsmys. Det grejar du galant!

Och bort med alla stoora kläder, låt bättre behövande ha glädje av dom!

Joline sa...

Halloj, jag har precis hittat din blogg. Du skriver interssanta saker men jag kan nog inte riktigt hålla med dig om det där med viktväktarna, men, men det är ju olika vad man tycker. Härligt att du kommit så långt i din resa!!

SAXDESIGN sa...

Härligt ....GRATTIS!!!!!!