torsdag 7 april 2011

Brevet till mig själv

Sitter och fnissar lite, har nämligen just läst det brev jag skrev till mig själv i början av programmet, att läsas efter tolv veckor. Oj så fel jag hade!

Nu har du klarat av tolv veckor av diet. De tre första var tuffast, men det blev inte lätt senare heller. Det är svårt att äta lite!

(Mja, så svårt var det ju inte. Lärdomen är att hunger och ätsug går över fortare än man tror, för att inte tala om hur fort man glömmer det.) 

Du har gått ner 10 kg, är nere i åttiotalet. (Nä! Snarare nästan 20, och sjuttiotalet.) Du känner dig starkare och smidigare än på länge. (Så sant.)

Nu är det dags att belöna dig själv med en liten shoppingrunda. (Ähm, har jag ju redan börjat med. Inte så liten heller.) Men du har provat igenom garderoben hemma, och det var ganska roligt, En del kläder är för stora, men inte alla. (Joo! Precis alla är för stora. Faktiskt.)

Du är glad och stolt och känner dig inspirerad att fortsätta. 

Under den här tiden har du avstått från alkohol, godis och chips. Det har varit lättare än du trodde. (Skönt att det blev några rätt på slutet i alla fall.) 

1 kommentar:

Joline sa...

Va roligt att läsa att brev till sig själv sådär! Sånt borde man göra oftare!!