onsdag 18 maj 2011

Ny bloggstrategi

Att fota dagens utfitt på dass, alltså. Närå, det ska väl inte bli en vana. Men kul är det!

Idag fick jag hålla min första presentation på jobbet. Då måste man ju känna sig snygg, eller hur. Så på lunchen igår blev det en kort shoppingrunda (igen) och jag kom tillbaka med denna top och piffiga lilla volangkofta från Esprit. Färgen (jag är färggalning) är blekblå med dragning åt grått. Mitt långa kinesiska pärlhalsband passade perfekt till.


Håll till godo, gööörls! Och kalla mig gärna Ebba! (Eller vad heter modebloggarna nu för tiden, har ingen aning).

Över till seriösare saker. Igår var jag och tränade, och kände för första gången på länge riktigt stort motstånd. Jag satt på bussen och dividerade med mig själv. Var trött intill gråtfärdighet efter jobbet, ville bara hem och hinna träffa barnen och lägga mig tidigt inför tjänsteresan som jag varit på idag. Men hur det nu var bestämde jag mig för att sluta tänka, sluta diskutera och dividera och bara göra det. En strategi som jag vet funkar. Och såklart var det jätteskönt. Dessutom var det dags för varannan-veckas-vägning. Förra veckans vägning var ju en extra eftersom det var coachsamtal. Vikten är stabil, samma som förra veckan och mitt i godkänt-spannet. Perfekt!

5 kommentarer:

Maja Gräddnos sa...

Daaarling Ebba, du ser helt enkelt fabulous ut!!!

Tingeling sa...

Kära Ebba, jag saknar ord.
Du är helt enkelt en blomma!

Krickan sa...

Jooo, låt det gärna bli en vana, det här var ju jättekul Ebba!

SIIIITSNYYYYYYYYGGT!

Anonym sa...

Jättekul att se vilken förändring det blivit, och du är snygg!

Jag har, inspirerad av dig, tagit tag i min egen vikt. Bloggar sporadiskt och har länkat till dig, hoppas det är ok, du är en förebild på många plan för mig!

/Carin

Pi sa...

Snyggt som bara den!