fredag 13 maj 2011

Jävla Blogger

som legat nere ända sedan igår kväll och som kraschade precis när jag laddat upp två dagens outfit-bilder på mig själv. Nu går ni miste om dem, om jag inte får mer energi under helgen det vill säga. För medan Blogger låg nere tuggade den (det? Han?) i sig både bilder och inlägget jag skrev också.

Hur som helst, imorse var det premiär för morgonträning. Min tidplan sprack redan när jag kravlade ur sängen eftersom jag tryckt på snooze minst en gång för mycket. Sedan tränade jag, och träffade min viktminskningsidol PhD* i omklädningsrummet, och det var så trevligt att prata bort en stund med henne. Sålunda smög jag in en hel halvtimme försenad till den gemensamma jobbfrukosten, lite pinsamt faktiskt.

Jag måtte ha huggit i lite mer än vanligt på de senaste passen, för den här veckan har jag faktiskt haft träningsvärk för första gången sedan jag började på Itrim. Men det är alldeles lagom mycket, tillräckligt för att känna mig duktig.

En sak märktes tydligt under passet, att min sportbehå numera är alldeles för stor. De övriga kläderna också, men det gör inte så mycket. Så på vägen hem från jobbet köpte jag en ny från Abecita. Rätt storlek direkt, den satt som en smäck och tuttarna rörde sig knappt fast jag hoppade jämfota i provhytten.

Ikväll var det undantagskväll, jag gjorde rabarberpaj med äldste sonen och vi avnjöt den sedan med glass. Sedan fick jag smaka ett par av hans ostbågar också. Vi köper numera alltid en pytteliten påse till honom på fredagarna, förr köpte vi stora och gissa vilka som smällde i sig resterna?

Fredagkväll och livet känns rätt bra!

*Tycker ni att jag har varit duktig, kolla in hennes blogg och kolla vilka storverk hon har åstadkommit! 

3 kommentarer:

Tingeling sa...

Jag är jäkligt imponerad av dina framsteg, ska du veta!
Och ser fram emot att se dina dagens outfit-bilder. Snälla!

Helga sa...

Åååkej rå. Smicker funkar alltid!

Joline sa...

Va smarta ni är som bara köper en liten påse ostbågar! Bra föredömme tänker jag också!