onsdag 5 oktober 2011

Alea jacta est

Nu har jag sagt till på jobbet att jag vill ha SATS-kort, så nu ska den enligt uppgift energiske och "på-ige" SATS-killen ringa mig. Kanske blir det lunchträning imorgon.

Idag ska jag cykla hem, eventuellt för sista gången på ett tag. Det börjar bli bra ruggigt för en klenfis som jag. Därefter ska jag springa, och sedan ska jag hämta mina barn.

8 kommentarer:

Maja Gräddnos sa...

Klenfisar springer inte och jag har har inte sprungit sedan i våras. Du kör över mig med hästlängder

Helga sa...

Ha, ha! Tack Maja! Fast jag har definitivt inga planer på att cykla till jobbet hela vintern, som du. I Norrlandskyla dessutom!

annannan sa...

Men sen har du en första cykla-till-jobbet-gång på våren att se fram emot!

LvS sa...

Mmm bor man i Stockholm och vill träna så är det ju (tyvärr) SATS som finns på flest ställen, har flest pass & barnpassning.
Men de är ju så dyra. Medlemsavgiften stör mig sååå 850:- för att bli medlem? Är de inte kloka?

Helga sa...

Håller verkligen med om att SATS är asdyra. När vi flyttade till Stockholm för några år sedan inventerade jag alternativen till mitt kära Friskis. Jag behövde verkligen en nytändning och dessutom låg F&S dumt till. Men kostnaden för SATS och övriga avskräckte, jag fortsatte med Friskis.

Att jag nu kan tänka mig SATS beror på att jag både tränar och tjänar mer numer, och att jobbet sponsrar. Men jag har fortfarande lite svårt att förstå att de kan ta så mycket betalt. Frikostigheten med gratisveckor och gratiskuponger säger ju en del om marginalerna tänker jag..

Nåja, ska väl bli medlem först innan jag dissar mera.

Helga sa...

Fast om man planerar slipper man medlemsavgiften./O

LvS sa...

Hur då? Vänta in erbjudande? Eller spela svårflörtad?
Känner att jag snart tröttnar på Itrims pulspass & måste hitta lite nytändning...

Helga sa...

Jag undrar också. O, hur slipper man medlemsavgiften?