tisdag 8 januari 2013

30-20-10

Idag spinnade, spann, spunnade jag efter jobbet. Ett nytt pass som heter 30-20-10 då man kör detta antal sekunder med varierande motstånd. Under 10 sekunder ska man förstås ta i allt man kan.

Det kändes rätt okej, jag har inte spinnat sedan tidigt i våras. Men ont i ända och underliv gör det, men det kan jag stå ut med om jag tänker på konditionen jag kommer att få. Dessutom var passet bara 30 minuter, synnerligen tidseffektivt och lätt att passa in i det så kallade livspusslet. Det känns som att Sats satsar (hö, hö) på korta pass den här terminen. Bra tycker jag, som numera inte riktigt orkar med ett timslångt pass efter jobb och bilkörning.

Nu ska kroppen chockas och sparkas igång.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Jag tröttnade på rumpont och köpte ett överdrag med svikt. Lite meckigt är det att komma ihåg en extra pryttel, men jag har ändå mina cykelskor att hålla reda på, så då kan jag likaväl hålla på med en grej till :-)

Nya 30 minuters passen passar mig perfekt! Vem har tid att hålla på och stretcha på lunchen? Skall testa 30-20-10, jag tror stenhårt på intervaller.

Vinkevink!
Hls Krickan

Helga sa...

Har också en sadelkudde (och cykelskor, faktiskt). Ska försöka komma ihåg den nästa gång, liksom pulsklockan. Vore kul ur rent akademisk synpunkt att veta vad jag skrämde upp pulsen i.

Livsvågen sa...

Vad kul med spinning. Jag vill också testa 30-20-10 :)

Marco Lucisano sa...

Hej!
Det var intressant att läsa dina intryck om 30-20-10! Lycka till med in träning!

/Marco (SATS Nordic trainer och "pappa" till 30-20-10)