torsdag 21 januari 2010

Händer det något?

Ja, lite grann:

Har börjat träna igen, känns bra. Har hittat ett roligt kvällspass som funkar med hämta-lämna-schemat, i nödfall kan det bytas ut mot ett lunchpass samma dag.

Fortsätter med core som jag gick på några gånger i höstas. Var lite skeptisk då, hade nog inte fortsatt om inte passet legat bra till tidsmässigt. Men när jag var där förra veckan kändes det som att polletten börjar trilla ner. Aha, är det så här det ska kännas? Faktum är att sångträning och coregympa inte är helt orelaterade. Man använder ungefär samma muskler, i magen åtminstone.

Plötsligt har jag träningsvärk igen. Fast jag tränade ganska duktigt under hösten hade jag aldrig träningsvärk. Inte för att det finns något egenvärde med det, bara en observation.

Jag har beställt en bok som heter Bantningsbluffen och som verkar mycket intressant. Den går ut på att inget är nytt under solen, de flesta dieter är gammal skåpmat och mischmasch av redan kända teorier. Det bästa man kan göra är att hitta sin egen metod. Det är ju det jag försöker med, så det vore kul om boken kunde vara till hjälp.

Häromdagen var jag på läkarbesök, ville kolla upp mitt hjärtfladder. Som jag trodde var det stressrelaterat. Vi pratade en stund om stress och avkoppling och jag tyckte läkaren var rätt bra. Ja, så vill jag gå ner i vikt också, sa jag. Då tycker jag att du ska boka en ny tid, ta en dubbeltid, svarade han. I februari ska jag dit igen, det ska bli intressant att höra vad han har att säga.

Ja, just det, så har jag vägt mig också. Minus 0,8 kg. Ingen imponerande minskning men åt rätt håll.

Inga kommentarer: