fredag 17 februari 2017

PT pass nr 10

Igår och idag har jag haft värsta tänkbara träningsvärk i lårens framsida. Även baksida, insida och rumpa om jag tänker efter, men det överskuggades av smärtan i framsidan. Aj!

Men R har växlat upp helt klart. Idag fick jag göra Bulgarian split squats med hantel 5 kg. Många! Googla gärna, det var trevlig läsning. För den som inte orkar, det betyder enbensböj med bakre benet på en bänk.

Efter det fick jag göra någon sorts framåtböj hållande en skivstång, fortfarande med bakre benet upplagt på bänk. Ska fråga nästa gång vad den rörelsen heter.

Vi avslutade med latsdrag. 13 kg. Ännu en muskel som jag är stel i tydligen.

Bredvid oss myllrade ett gäng tonårskillar som gjorde bänkpress. Typisk machoövning. Men jag är hellre en bulgarisk tant!

Även om jag inte kommer ur sängen imorgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det här är väldigt spännande! Jag har ju utövat Iyengar yoga som är väldigt fokuserat på form, och en gång i tiden har jag ridit dfessyr som också handlar jättemycket om hur man gör saker. I stark kontrast till springandet som jag gör precis hur som helst och inte någonsin har haft någon som har tittat på. Det skulle vara väldigt spännande att ha någon som tittade på hur jag gör.

Helga sa...

Det är väldigt spännande! Mycket mer så än jag hade trott.