måndag 7 februari 2011

Minsann x 2

1) Alla mina jeans hasar ner när jag går, och hänger på höfterna. Även de som för några veckor sedan satt som korvskinn.

2) O har inspirerats av mig till att a) köpa en ställning till cykeln som omvandlar densamma till en motionscykel. Två kvällar i rad har han suttit nere i källaren och cyklat sig svettig. b) förnya sitt medlemsskap i Aftonbladets viktklubb. Han är typisk man och har ganska lätt för att gå ner i vikt om han bara skärper sig det allra minsta. Jag ska inte sticka under stol med att jag ser fram emot resultatet!

Imorgon är det vägning. Jag är nyfiken men försöker tygla mina förväntningar. Det är ungefär här, efter 5-6 kilos nedgång som jag brukar tröttna. Dessutom har jag nu övergått till LCD och det är troligt att viktminskningen planar ut eller rentav avstannar. Men något kilo till åtminstone hoppas jag på. -7 imorgon? Va? Eller, va?

2 kommentarer:

Kapybaran sa...

För länge sedan jag kommenterade -men jag läser varje inlägg slaviskt!
Och oavsett vad det står på våfen imorrn så är du en kämpe! Bara att läsa hur du promenerar när de andra tar bilen, ger dig upp och ner i trapporna för att få ihop stegen och tar en svart kaffe i lattebullemuchofika-infernot... Hatten av!!!

/Kapy

Helga sa...

Tack snälla Kapy! Det värmde på morgonkulan. Nu orkar jag lite till!