måndag 18 oktober 2010

Små framsteg

1 Förra veckan försvann min vanliga träningstid. Då plockade jag fram Blossoms dvd, tillhöll O å det strängaste att inte skratta, och tränade framför TV:n i femtio minuter. Det funkade. Inte lika kul som vanlig träning, men det funkade.

2 Jag är i Göteborg hos mamma. Träningskläderna är med. Imorgon går jag till Friskis och betalar femtio kronor för att få gympa. Hoppas kunna göra det på fredag också.

Många bäckar små.

måndag 4 oktober 2010

Blä

Sedan jag bestämde mig för att börja på Itrim vid årsskiftet har jag varit lugnare. Tänkt att jag ska följa mitt eget program, ta det lugnt. Vara snäll och förlåtande mot mig själv.

Idag insåg jag att jag varit lite väl snäll och förlåtande. En topp jag gärna haft på jobbet tidigare satt obehagligt tajt när jag drog på mig den.

Har ingen aning om vad jag väger nu. Vill inte veta. Tränat har jag gjort, hyfsat. Det blir bara en gång i veckan just nu beroende på familjesituationen. Ungefär 4-5 dagar i veckan lyckas jag med föresatsen att gå 10 000 steg per dag. De där stavgångspromenaderna om kvällen har inte blivit av alls.

Det är som vanligt maten som är problemet. Jag äter alldeles för mycket, och fel. Men just nu känns det något som att mat är ungefär det enda roliga jag har. Sova får jag inte. Sex är jag alldeles för trött (och för fet) för. Köpa vackra kläder är inte aktuellt, av flera skäl.

Ska försöka rycka upp mig. Återkommer i frågan. Imorgon ska stegräknaren på i alla fall.